Deurmat Loper Nassau

Deurmat Loper Nassau

- Poolgewicht: 360 gr/m2
- Poolhoogte: 3 mm
- Totale hoogte: 5 mm
- Totaal gewicht: 2.450 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Rug: Vinyl
- Levertijd: 2-5 werkdagen

  • Beschikbaarheid: Alles wordt gemaakt op bestelling
  • Pasvorm garantie: niet goed, geld terug
As low as € 22,99 € 19,00
Details

Praktisch en stijlvol voor een schone leefomgeving

Deze loper is niet zomaar een mat. Het is een slimme keuze voor langdurige bescherming van je leefruimte. Met een sterke vinyl rug en een nette rand van 2 cm aan de zijkanten, voegt dit schoonsloop tapijt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje stijl aan je entree.

Vangt vuil effectief op voor jarenlang gebruiksgemak

De kracht van deze loper zit in zijn vermogen om vuil effectief op te vangen. Of het nu gaat om modderige schoenen na een regenbui of stof van buiten, deze mat houdt het allemaal tegen. Door regelmatig te stofzuigen, blijft de Deurmat Loper Nassau jarenlang betrouwbaar en functioneel. Plaats hem in de hal na de voordeur thuis of op kantoor en zie hoe vuil en water achterblijven op de mat, waardoor je interieur schoon blijft!

Sterk en simpel met polypropyleen en vinyl

Laten we praten over duurzaamheid. De Deurmat Loper Nassau is vervaardigd van hoogwaardig Polypropyleen garen met een stevige vinyl rug. Met een poolgewicht van 360 gr/m2 is dit tapijt niet alleen sterk, maar ook betrouwbaar. De poolhoogte van 3 mm en de totale hoogte van 5 mm bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Het totale gewicht van 2.400 gr/m2 zorgt voor een robuuste mat die lang meegaat.

Kies voor eenvoud en duurzaamheid met de Deurmat Loper Nassau. Of het nu gaat om thuis of op kantoor, deze mat belooft een schone en verzorgde omgeving, elke dag opnieuw. Investeer in een mat die niet alleen praktisch is, maar ook je entree naar een hoger niveau tilt!

 

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Loperonline.nl