Deurmatloper Kingston

Deurmatloper Kingston

- Poolgewicht: 650 gr/m2
- Poolhoogte: 3 mm
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Totale hoogte: 7 mm
- Totaal gewicht: 2.000 gr/m2
- Rug: PD antislip
- Levertijd: 2-5 werkdagen

As low as € 17,25 € 14,26
Details

Loper Kingston - sterk, functioneel, en veilig

De Loper Kingston is gemaakt van hoogwaardig materiaal - 100% polypropyleen naaldvilt vezel. Deze vezel staat bekend om zijn buitengewone sterkte, waardoor de Loper geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik.

Effectief motief voor vuilopvang 

Het motief van de loper Kingston is slim ontworpen met een dubbelribs structuur. Deze unieke eigenschap zorgt ervoor dat vuil effectief wordt vastgehouden op de mat. Tijdens het schrapen van de voeten blijft het vuil keurig tussen de richels zitten, waardoor het niet naar binnen wordt meegenomen.

Antislip rug voor stevige grip

De rug van dit tapijt is voorzien van een antislip werking, wat betekent dat de mat stevig op zijn plek blijft liggen zonder te verschuiven. Dit maakt het ideaal voor gebruik tijdens het vegen van de voeten. Met een poolgewicht van 650 gr/m2 en een totaal gewicht van 2000 gr/m2 biedt deze mat een stevige en duurzame constructie. De totale dikte van de deurmat bedraagt 7 mm, waardoor het zowel comfortabel als functioneel is.

Kies voor de Loper Kingston als je op zoek bent naar een sterke, effectieve, en veilige deurmat. Of het nu gaat om binnen of buiten, deze mat belooft een betrouwbare vuilopvang en stabiliteit bij het vegen van de voeten. Maak je entree compleet met de functionaliteit van de Kingston deurmat!

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Loperonline.nl