Tapijt loper Antares

Tapijt loper Antares

- Materiaal: 100% Polypropyleen
- Techniek: Machinaal geweven
- Land van Herkomst: Nederland
- Poolhoogte: 4 mm
- Totale hoogte: 6 mm
- Poolgewicht: 500 gr/m2
- Totaal gewicht: 1.500 gr/m2
- GUT certificaat: GUT 222836
- Oeko-tex: 120003
- Geschikt voor vloerverwarming: Ja
- Productgroep: Tapijt

As low as € 46,20 € 38,18
Details

Tapijt loper Antares - stijlvol en veelzijdig

De tapijtlopers Antares zijn ware blikvangers dankzij hun prachtige, heldere kleuren en zachte structuur. Of het nu de hal, woonkamer, slaapkamer of babykamer is, deze lopers voegen een vleugje stijl toe aan elke ruimte. Ze zijn niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar worden ook veel ingezet in bedrijven voor promotiedoeleinden, bij officiële gelegenheden en bij openingsceremonies. Denk aan het uitrollen van de rode loper voor speciale bezoeken, bruiloften of feesten.

Feestelijke tapijtloper voor elke gelegenheid

Deze tapijtloper is de toevoeging voor een feestelijke sfeer. Perfect voor het decoreren van de ingang van je restaurant, club of hotel. De omzoomde afwerking geeft het een exclusieve uitstraling, waardoor het een echte eyecatcher is.

Specificaties voor comfort en duurzaamheid

Met een poolhoogte van 4 mm en een totale hoogte van 6 mm biedt de loper een comfortabele en niet te dikke textuur. Hierdoor kunnen gebruikers er niet achter blijven haken, maar is het dik genoeg om lang mee te gaan. Met een gewicht van 1.500 gram per m2 is het zowel stevig als licht. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes, en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of spons.

Kies voor de Tapijt Loper Antares en voeg niet alleen stijl, maar ook feestelijke flair toe aan elke entree. Een veelzijdige en duurzame keuze voor diverse gelegenheden!

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Loperonline.nl