Trapmatten Monrovia- 15 stuks

Trapmatten Monrovia- 15 stuks

- Afmeting: 65x24x4 cm (breedte, diepte, hoogte)
- Poolgewicht: 1.000 gr/m2
- Poolhoogte: 9 mm
- Totale hoogte: 11 mm
- Totaal gewicht: 1.900 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Levertijd: 3-5 werkdagen

As low as € 66,20 € 54,71
Details

Zachte en stijlvolle de Monrovia trapmat

Verwen jezelf en je trap met de comfortabele en stijlvolle De Monrovia trapmat. Deze zachte tapijten voegen niet alleen een vleugje luxe toe, maar tillen ook de uitstraling van elke trap naar een hoger niveau.

Kenmerken van de Monrovia trapmat

Met afmetingen van 65x24x4 cm past deze trapmat perfect op de meeste trappen. De breedte van 65 cm, diepte van 24 cm, en een extra stuk vooraan van 4 cm bieden een uitgebalanceerde dekking. Het gewicht van de haren, met 1.000 gr/m2, zorgt voor een weelderig gevoel onder de voeten, terwijl de lengte van de haren met 9 mm en de totale dikte van 11 mm de trapmat een pluche uitstraling geven. Het totale gewicht van 1.900 gr/m2 geeft aan dat dit tapijt niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en stevig.

Lekker zacht en veilig voor elke stap

De Monrovia trapmatten bieden een aangename zachtheid aan de voeten, dankzij het hoge gewicht van de haren (1.000 gr/m2) en het totaalgewicht (1.900 gr/m2). Elke stap op de trap wordt een comfortabele ervaring. Bovendien zijn de trapmatten veilig in gebruik. De toegevoegde hoeklijn en het dubbelzijdig tape zorgen voor stabiliteit en voorkomen verschuiving, waardoor de matten stevig op hun plaats blijven.

Pasvorm op maat voor elke trap

Elke trap is uniek, dus zorg ervoor dat je de traptreden nauwkeurig opmeet voordat je bestelt. De diversiteit in vormen en maten van trappen maakt precieze metingen essentieel voor een perfecte pasvorm.

Compleet pakket voor een volledige trapmakeover

Elke set bevat 15 hoogwaardige trapmatten, genoeg om je hele trap te bedekken. Let op: deze trapmatten worden alleen per set van 15 stuks verkocht.

Kies voor comfort, stijl en veiligheid met De Monrovia trapmatten en geef je trap de upgrade die het verdient. Ervaar het verschil van hoogwaardig tapijt bij elke stap op je vernieuwde trap.

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Loperonline.nl