Trapmatten Twist- 15 stuks

Trapmatten Twist- 15 stuks

- Afmeting: 65x24x4 cm of 56 x 16 x 4(breedte, diepte, hoogte)
- Poolgewicht: 450 gr/m2
- Poolhoogte: 3 mm
- Totale hoogte: 7 mm
- Totaal gewicht: 1.420 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Levertijd: 3-5 werkdagen

  • Beschikbaarheid: Alles wordt gemaakt op bestelling
  • Pasvorm garantie: niet goed, geld terug
As low as € 47,25 € 39,05
Details

Trapmat Twist/ 15 stuks

Handig om te weten:

Bij een nieuwe aankoop is het voor u natuurlijk handig om te bezitten over de nodige informatie. Bij de trapmat Twist kunnen wij u een aantal dingen vertellen. Zo is deze trapmat 65 cm in de breedte en 24 cm in de lengte, waarbij er 4 cm overblijft aan de voorzijde van de trapmat. Ook is de trapmat verkrijgbaar met de afmetingen: 56 x 16 x 4 cm. Het gebruikte materiaal is 100% polypropyleen. Het bijbehorende poolgewicht bedraagt 450 gr/m2 en het totale gewicht is 1420 gr/m2. De trapmatten worden geleverd in een pakket van 15 stuks.

Verschillende kleuren:

Deze mat is te verkrijgen in verschillende kleuren. Wilt u voor een fel kleurtje gaan, dan zijn de kleuren: blauw, geel, groen, paars, rood & roze de kleuren die u zoekt. Hebt u liever de kleuren die wat minder opzichtig zijn dan passen de volgende kleuren: beige, bruin & zwart goed.   

Te bevestigen:

Naast al deze feitjes is het ook handig voor u te weten hoe u nu de trapmat bevestigt. Dit gaat op een erg gemakkelijke manier! De trapmatten hebben namelijk aan de onderzijde een aantal dubbelzijdige plakstrippen. U houdt na het verwijderen van het bovenste plastic dus een plakkerige strip over met sterke lijm. Wanneer u nu de trapmat stevig tegen de traptrede aandrukt, zal deze goed blijven zitten.

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2023 Loperonline.nl